Vakkundig maatwerk

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Ondanks een taalbarrière heeft Frank een prachtig stukje maatwerk afgeleverd. Na het volgen van de cursus elektrisch en TIG lassen kan mijn medewerker een prachtig stukje lassen. Ook weet mijn medewerker wanneer hij welke lasmethode moet toepassen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de begeleiding van Frank. Ook als leidinggevende ben ik op de hoogte gehouden welke voorgang er geboekt werd. Ook de interesse van Frank in de cursist vond ik erg prettig

Jan van Belzen, Manager Technische Dienst Greenco

Jan van Belzen

Beste lasschool van nederland!

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Hele goede begeleiding, goede apparatuur goede lessen kortom gewoon een top lasschool..!

Jorre

Juiste Keuze

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Basiscursus TIG lassen gevolgd, heb er veel van opgestoken. Frank geeft op zijn eigen directe manier les, legt alles goed uit en stimuleert cursisten om ook zelf te experimenteren. Al met al een aanrader. Als ik t.z.t. een vervolgcursus wil doen zal dat zeker bij Frank en Pii zijn.

Marc

Praktijk gericht

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Basiscursus TIG lassen gevolgd. Zeer praktijk gericht. Frank levert tevens maatwerk tijdens een cursus als je specifieke dingen wil leren.

Cyrill

MAATWERK

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Frank levert MAATWERK als je een gerichte vraag hebt. Hij weet precies wat je wel en niet moet doen om tot de goede oplossing te komen. Groot vakman!

Cecile