Top cursus

Rated 5 out of 5
27 mei 2022

In samenspraak een 5 daagse cursus samengesteld. Fijne directe begeleiding. Zeker een aanrader voor de beginnend lasser.

Saar

Altijd tijd voor jou!

Rated 5 out of 5
27 april 2022

Ik heb een basis opleiding TIG lassen gevolgd bij Frank. Frank heeft geen vaste dagen voor de opleiding. Nee, hij pland alles naar jou wensen. Wanneer jij wilt komen zorgt Frank dat er tijd voor jou wordt gemaakt. Tevens bestaan de groepen uit maximaal 5 personen. Dit is erg fijn want zo heeft Frank veel aandacht voor jou!

Tim

Aanrader

Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Kleine groepen van Max 5 personen.

Daardoor heeft Frank meer tijd om je duidelijk uitleg te geven.

Koen

Frank is een goede ervaren lasleraar die de tijd voor je neemt.

Rated 4 out of 5
15 februari 2022

Ik heb net MAG niveau 3 bij Frank gevolgd.

En met goede punten gehaald!

Wat ik erg goed vind aan de cursus bij Frank is dat hij iedere las opdracht van elk lasproces op elk moment voor kan doen en dat dus ook doet.

Ook heb ik het als erg prettig ervaren dat de groepsgroote uit maximaal 5 cursisten bestaat, waardoor Frank veel tijd heeft voor ieder cursist.

Rob

Beste keus als je echt wilt leren lassen

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Goed en duidelijk uitleg en demo’s. Er word goed gekeken naar je vaardigheden zodat je altijd bij leert. En er word eerlijk en direct feedback gegeven op je werk. Zodat je gemotiveerd blijft naar perfectie kan streven. En er is ook vaak een lolletje en er heerst ook geen formele sfeer

Xander Tuur