Goede cursus

Rated 5 out of 5
27 september 2022

Goede duidelijke instructies, kleine groepen en fijne informele sfeer.

Sjors

great course

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Always helpful, interesting, good exercises. Always options to plan when you can take lesson. Small groups, helping in individual problems. Good place to learn. Great teacher !

Piotr

wat je ogen zien moeten de handen maken

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

de titel hierboven is wat Frank ons tijdens de cursus T.i.G lassen herhaaldelijk heeft gezegd, heeft mij zeer goed de eerste kneepjes van de basis tig lassen aangeleerd en ook duidelijk en eerlijk , in het begin kreeg ik de overlap las niet mooi regelmatig strak, hij heeft mij een vergrootglas in de helm geplaats en toen ging het een stuk beter ook hielp hij mij om de toorts stand onder controle te krijgen. Frank heeft een zeer goede kijk op de cursisten waar de vaardigheden moeten worden bijgeschaafd en verteld het jou daarom bovenstaande titel

Maurits

Lascursus

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Beste lasleraar ooit.

Goede sfeer

Makkelijke leerstof

Heel geduldig

Gewoon de moeite waard¡!¡

Eddison

Lascursus op maat

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Fijn contact met Frank en de cursus was snel geregeld. Bijna alles was mogelijk dus de cursus werd volledig op maat gemaakt voor binnen ons bedrijf.

De mannen die de cursus volgden gaven na de eerste les al aan er veel aan gehad te hebben. Na de 4e les (één les minder dan vooraf afgesproken dus daar is Frank ook eerlijk in) waren ze in staat de benodigde, niet eenvoudige, producten zelfstandig te lassen!

De mannen weten nu hoe de machines werken (de theorie komt ook uitgebreid aan bod), wat ze doen en waarom ze het doen. Hiermee kunnen ze zich zelf al doende verder ontwikkelen op dit gebied.

Cecile