Lascursus op maat

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Fijn contact met Frank en de cursus was snel geregeld. Bijna alles was mogelijk dus de cursus werd volledig op maat gemaakt voor binnen ons bedrijf.
De mannen die de cursus volgden gaven na de eerste les al aan er veel aan gehad te hebben. Na de 4e les (één les minder dan vooraf afgesproken dus daar is Frank ook eerlijk in) waren ze in staat de benodigde, niet eenvoudige, producten zelfstandig te lassen!
De mannen weten nu hoe de machines werken (de theorie komt ook uitgebreid aan bod), wat ze doen en waarom ze het doen. Hiermee kunnen ze zich zelf al doende verder ontwikkelen op dit gebied.

Cecile

Top cursus

Rated 5 out of 5
27 mei 2022

In samenspraak een 5 daagse cursus samengesteld. Fijne directe begeleiding. Zeker een aanrader voor de beginnend lasser.

Saar

Altijd tijd voor jou!

Rated 5 out of 5
27 april 2022

Ik heb een basis opleiding TIG lassen gevolgd bij Frank. Frank heeft geen vaste dagen voor de opleiding. Nee, hij pland alles naar jou wensen. Wanneer jij wilt komen zorgt Frank dat er tijd voor jou wordt gemaakt. Tevens bestaan de groepen uit maximaal 5 personen. Dit is erg fijn want zo heeft Frank veel aandacht voor jou!

Tim

Aanrader

Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Kleine groepen van Max 5 personen.
Daardoor heeft Frank meer tijd om je duidelijk uitleg te geven.

Koen

Frank is een goede ervaren lasleraar die de tijd voor je neemt.

Rated 4 out of 5
15 februari 2022

Ik heb net MAG niveau 3 bij Frank gevolgd.
En met goede punten gehaald!
Wat ik erg goed vind aan de cursus bij Frank is dat hij iedere las opdracht van elk lasproces op elk moment voor kan doen en dat dus ook doet.
Ook heb ik het als erg prettig ervaren dat de groepsgroote uit maximaal 5 cursisten bestaat, waardoor Frank veel tijd heeft voor ieder cursist.

Rob