Geweldige leerschool!

Rated 5 out of 5
27 september 2022

Voor de (uit de hand gelopen) hobby samen met mijn vader gestart met een basis cursus TIG-lassen. Frank heeft ons geweldig begeleid en met humor, eerlijke feedback en ook gewoon een berg gezelligheid de basis TIG-lassen aangeleerd. Ik heb er van genoten en in korte tijd veel geleerd.

Astrid Severijnen

Goede cursus

Rated 5 out of 5
27 september 2022

Goede duidelijke instructies, kleine groepen en fijne informele sfeer.

Sjors

great course

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Always helpful, interesting, good exercises. Always options to plan when you can take lesson. Small groups, helping in individual problems. Good place to learn. Great teacher !

Piotr

wat je ogen zien moeten de handen maken

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

de titel hierboven is wat Frank ons tijdens de cursus T.i.G lassen herhaaldelijk heeft gezegd, heeft mij zeer goed de eerste kneepjes van de basis tig lassen aangeleerd en ook duidelijk en eerlijk , in het begin kreeg ik de overlap las niet mooi regelmatig strak, hij heeft mij een vergrootglas in de helm geplaats en toen ging het een stuk beter ook hielp hij mij om de toorts stand onder controle te krijgen. Frank heeft een zeer goede kijk op de cursisten waar de vaardigheden moeten worden bijgeschaafd en verteld het jou daarom bovenstaande titel

Maurits

Lascursus

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Beste lasleraar ooit.
Goede sfeer
Makkelijke leerstof
Heel geduldig
Gewoon de moeite waard¡!¡

Eddison